Overvejer du at bygge en terrasse til dit hjem? Så bør du vælge en træ terrasse.

Hvorfor skal jeg vælge en træ terrasse?

Måske har du overvejet at lade din terrasse opføre i mursten eller beton. Dette er populære valg blandt bolig ejere som søger en permanent løsning.

Med en træ terrasse har du dog langt flere muligheder for at få designet din terrasse således at den matcher dine ønsker og behov 100%. Samtidig er træværk et langt mere behageligt materiale at betræde i bare fødder – og dette er en vigtig faktor når det handler om en terrasse som fortrinsvis skal bruges i de varme sommermåneder.

Træ er et levende og organisk materiale som samtidig fremstår utroligt smukt og med en naturlig udstråling. Du vil hurtigt kunne se de mange fordele ved at vælge en træ terrasse frem for en terrasse opført i andre materialer når du ser eksempler på de mange flotte træ terrasser fra Andreas la Cours hånd.

Hvem er Andreas la Cour?

Tømrermester Andreas la Cour har igennem mange år udelukkende beskæftiget sig med design og opførelse af smukke og eksklusive træ terrasser. Gennem de seneste godt ti år har Andreas la Cour drevet tømrer virksomheden Kun Terrasser ApS. Og det er her igennem du kan bestille en unik træ terrasse skræddersyet til netop din bolig.

Med en træ terrasse fra Kun Terrasser ApS får du ikke blot et smuk og lækker ramme om familiens aktiviteter i sommer halvåret. Du kan rent faktisk betragte en Kun Terrasser ApS træ terrasse som en investering i din ejendom – en investering som gør boligen mere værd i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg. På den måde kan en træ terrasse udgøre et stort aktiv for din bolig på flere forskellige måder.

Klik ind på Kun Terrasser ApS og se de flotte og inspirerende træ terrasser.