Spar penge på at købe en brugt bil

28 august 2021 Cecilie Mortensen

Hvis du er på jagt efter en ny bil, kan du med fordel overveje en brugt bil. Der er som regel en del penge at spare på at købe en brugt bil sammenlignet med, hvad den vil koste som ny. Det skyldes, at den høje registreringsafgift, som vi har i Danmark. Derfor er der en stor afskrivning på bilerne, når de har kørt de første tusinde kilometer. 

Der findes et hav af brugte biler på markedet. Her kan du finde brugte biler i alle mærker og modeller, hvorfor der er mange der vælger en brugt bil. For at gøre det nemmere for dig at finde din næste bil, kan du med fordel gøre dig nogle overvejelser om, hvad det skal være. 

Tips til hvordan du finder den rette bil for dig

Er du i tvivl om hvilken bil du skal vælge, kan du evt. starte med at lægge et budget for, hvad den skal koste. Dermed er det lettere at filtrere i de biler, som du kan vælge mellem. Heri bør du indregne de løbende omkostninger til forsikring, vægtafgift, service og vedligeholdelse, da det ikke er til at komme udenom som bilejer. Den samlede omkostning vil naturligvis variere alt efter, hvilken type og model du vælger. Herudover er der også forskel på brændstoføkonomien alt efter, hvilken bil du vælger.

Når du har det på plads, kan du tage stilling til om der er nogle bilmærker du har en præference for, hvad den skal have af udstyr samt, hvor mange kilometer den maksimalt må have kørt. 

Hvor kan du købe din næste brugte bil?

Hvis du er på jagt efter en brugt bil, kan du med fordel besøge Biltorvet. Her finder du tusindvis af brugte biler fra både private og bilforhandlere rundt i hele landet. Der er dermed god chance for at du finder det rette match for dig.

Flere Nyheder