Skal du bruge en revisor til din virksomhed?

11 januar 2022 Steffen Hansen

advertorial

Der er mange, der ansætter eller hyrer en revisor til deres virksomhed til at administrere deres økonomi og regnskab. Nogle vælger at lave deres eget regnskab og har ikke brug for hjælp fra en revisor. Hvis du mangler kompetencerne til at kunne varetage dit eget regnskab, så skal du ansætte en revisor. Læs med i dette indlæg om, hvordan du finder en dygtig revisor til din virksomhed.

 

image

 

 

Få anbefalinger fra din omgangskreds

Det første skridt er at spørge familie og venner om anbefalinger. Hvis de tidligere har brugt en revisor, vil de kunne anbefale en pålidelig revisor. Du kan også tjekke anmeldelser af revisorer på nettet, før du ansætter en. Dette sikrer, at du finder en god revisor, som kan give din virksomhed den vejledning, den har brug for. På denne måde vil du finde en revisor, der kan give dig en god service og kan klare de opgaver, som du gerne vil have hjælp til.

 

Find en revisor på internettet

Der er efterhånden ikke det, som man ikke kan finde på internettet mere. Det gælder også en revisor. Her vil du kunne finde en revisor i dit område, når du skriver det ind i Googles søgefelt. Du kan implementere den by, som du bor i, i din søgning. F.eks. ved at skrive “revisor i Viborg”, og så vil Google filtrere de revisorer, der er tættest på dig frem. På denne måde finder du en god revisor til din virksomhed. Ellers kan du også finde revisorer på sociale medieplatforme, som Facebook eller det mere professionelle LinkedIn. Du vil kunne se, om den specifikke revisor arbejder freelance og derfor kan varetage flere kunder på en gang.

 

Tjek deres websted

Mange revisorer har hjemmesider, og de fleste af dem giver oplysninger om, hvad de laver. Folk, der leder efter en revisor, tjekker altid disse hjemmesider for at få mere at vide om, hvilke tjenester en revisor tilbyder. Det kan være specifikke områder, du ønsker hjælp til. Hvis du er i en niche branche, så kan det også være rart, at du finder en, der kender til din branche. For en revisor kan også give økonomisk råd i forhold til din virksomheds vækst, og hvordan du kan forberede den. Søg derfor efter en revisor, der kender til din branche.

Flere Nyheder