Sådan finder du den billigste gulvafslibning

31 august 2021 Silje Hansen

Har du trægulv hjemme i din bolig eller dit sommerhus? Det er klart danskernes foretrukne gulvtype, hvorfor det er det vi finder de fleste steder. Der findes dog forskellige træsorter og varianter du kan vælge mellem, hvor træbrædder er klart det bedste og mest holdbare.

Hvis du har et smukt trægulv, vil du opdage at det med tiden vil få sine mærker og ridser. Det kan kommer naturligvis af de møbler der løbende bliver flyttet rundt på i hjemmet eller, hvis du kommer til at tabe noget på gulvet. Her kan der komme små plamager eller mærker fra væsker. 

Der kommer derfor et tidspunkt, hvor du bør tage stilling til om du ønsker at få slebet gulvet. Dermed kommer det til at se ud som var det nyt igen. Her kan du vælge at gøre det selv eller hyre en professionel fagmand til opgaven. De fleste vælger at overlade det til en professionel gulvmand.

Hvilken gulvmand skal du vælge?

Hvis du ønsker at hyre en gulvmand til at slibe eller høvle dit trægulv, vil gulvmanden som regel foretrække at se dit trægulv. På denne måde kan du bedst få en vurdering på, hvad det vil kræve og, hvor lang tid det vil tage. Det afhænger nemlig af antal kvadratmeter der skal behandles samt efter, hvilken tilstand det er i.

Vi anbefaler derfor, at du kontakter et par gulvmænd til at komme ud for at se på dit trægulv. Her kan du som regel spare lidt tid og penge, hvis du har gjort klar til, når gulvmanden kommer ud for at slibe gulvet ved at have fjernet alle møblerne.

Find professionel hjælp til en gulvafslibning hjemme hos dig

Hvis du ønsker at få hjælp til gulvafslibning, kan du finde et par råd til, hvordan du kan få udført det hjemme hos dig her hos https://nytomhuse.dk/faa-gulvafslibning-hjem-til-dig/.

 

Flere Nyheder