Drømmer du om at få slebet dine gulve? Så de igen kommer til at se helt fantastiske ud? Du kan selv gå i krig med at slibe gulvene. Men det er en stor opgave. Som også kræver det rette udstyr.

I stedet kan du overveje at hyre professionel hjælp til opgaven. Men hvad koster det? Hvem skal du hyre? Læs med her og få svar på dine spørgsmål. 

Derfor skal du få foretaget en gulvafslibning

Et trægulv kræver løbende vedligeholdelse og behandling. For at holde det pænt skal du vaske det med en god sæbe, der er beregnet til træsorten. Du kan også vokse det med jævne mellemrum.

Men er gulvet blevet så slidt eller har det fået så mange ridser, at det slet ikke kan reddes med vask eller voks? Så er det nødvendigt at få foretaget en gulvafslibning. 

En gulvafslibning giver nyt liv til dine gulve. De kommer til at se mere ensartede ud. Efter gulvafslibningen er det vigtigt, at de gulvene bliver behandlet med lak, lud eller olie. På den måde lukkes overfladen, og gulvet er beskyttet på ny. 

Hvad koster det at få slebet dine gulve?

En gulvafslibning varierer meget i pris. Det kommer an på, hvor stort dit gulv er. Dvs. hvor mange kvadratmeter det drejer sig om. Priserne kan også variere fra firma til firma. Derfor kan det være en god idé at efterspørge en pris på gulvafslibning fra mere end et gulvfirma. 

Søg online og find et professionelt gulvfirma

Hvor finder du et relevant firma, der har erfaring med at slibe gulve? Det tager ikke mange søgninger og kliks online, så har du en liste af ideelle firmaer i netop dit område. Så er det bare med at kontakte dem og få tilsendt et tilbud. 

Det kan være, at de lige skal se dit gulv, for at bedømme om en gulvafslibning er det rette valg. I nogle tilfælde kan gulvet være så slidt og ødelagt, at det skal afhøvles i stedet.