Nyd dine nye gyldne trægulve

14 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Noget af det smukkeste der findes, er nyslebne gulve, og bare duften af frisk træ kan få de fleste til at se saglige ud. Samtidig er gulvene nemmere at gøre rene og de fremhæver dine møbler. Til gengæld er det ikke bare noget man bare sådan lige får gjort, hvilke er årsagen til at de fleste vælger at få gjort det i forbindelse med en flytning.

Er det ikke muligt eller har man boet så længe i boligen, at de igen er begyndt at se grå og triste ud, har man i princippet to muligheder. Du kan vælge at tømme et rum af gangen og så afslibe det eller vælge at sætte alle dine ting ind i en container og tage på ferie, imens de bliver afslebet. Du kan læse mere her https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-sjaelland/.

gulvafslibning på Sjælland

Find den rigtige gulvafsliber

Da det sker forholdsvis sjældent at man skal have sine trægulve afslebet, med mindre man holder meget af at flytte, kender man sjældent et firma. Derfor skal man ud og finde en og her er det godt at bruge tid på at finde den helt rigtige. 

Kontakt derfor flere firmaer og bed om et tilbud. Det skal være et tilbud der indeholder efterbehandling. Som udgangspunkt skal du kontakte mindst tre forskellige firmaer. Det vil give dig et godt overblik over prisniveauet og du har mulighed for at fravælge den dyreste, men lige så vigtigt, dem der er så billige at de umuligt kan udføre et godt stykke arbejde uden at tabe penge. Her risikere du at komme hjem til gulve, der er så ridset, at du skal have dem afslebet igen eller i værste tilfælde udskiftet.

Husk at få dine gulve efterbehandlet når det er afslebet. Når de er afslebet, er træet nøgent og fungere i princippet som en svamp og det kan være svært at få pletter af.

Flere Nyheder