De færreste tænker over, at lamper spiller en stor rolle i indretningen af vores boliger. Men lys har altså en stor effekt på vores dagligdag, og derfor er det også vigtigt at finde de rette lamper til de forskellige rum i vores bolig. Du skal sørge for, der er god belysning til alle de ting, du foretager dig i hjemmet – og det må jo gerne se godt ud samtidig med smukke og inspirerende lamper.

Den nemme løsning er at vælge de lamper, der altid har hængt i rummet eller købe et billigt sæt i det lokale supermarked, når du skal have lamper op i din bolig. Det kan sagtens fungere godt og være en god løsning, men det er også vigtigt at tage aktivt stilling til, hvilken stemning og udtryk du gerne vil have i dit hjem.

Overvej din stil og forestil dig, hvilke lamper der kan passe godt ind. Hvordan skal stilen være og hvordan må udtrykket gerne være?

Hvis du er til en gammel fransk stil, skal dine lamper passe til det. Er du til den moderne stil, bør dine lamper også vise det – og vær samtidig klar over, at en lampe ikke bare er en lampe. Den er et stykke interiør i sig selv, som folk vil kigge på og tage stilling til. Vælger du den rette lampe, kan den sætte scenen for hele din boligs indretning.

LE KLINT Model 1 Skærm
Gå den klassiske vej
Når du vælger lamper, er der mange stilarter at vælge imellem. En måde at vælge de rette lamper på er ved at vælge godt design, som holder år efter år som eksempelvis Le Klint. Her får du et moderne og samtidig tidløs design, der altid vil være på mode. Du vælger godt håndværk og et smukt udtryk, som ikke larmer, men understøtter de andre elementer i din indretning.

Når du vælger gode klassiske lamper, går du aldrig galt i byen i forhold til din indretning af din bolig.