Hvordan ser dit krancertifikat ud?

11 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Nogle vil mene, at det var nemmere før i tiden, da man ikke skulle have certifikat til kran, for så var der ikke så meget bureaukrati omkring det, da det bare handlede om at finde nogle, der kunne lære det eller kunne finde ud af det.

Men nu er det mere organiseret, og det gør ikke kun, at man ved, at lærdommen er strømlinet, men også at sikkerheden er i top.

På den måde ved man også, at arbejdspladsen får den eller de personer, som der rent faktisk kan finde ud af det, fordi de kan fremvise et bevis for, at de har lært det et sted, som der er autoriseret til at oplære folk til den slags.

Det eftertragtede er så netop det “diplom”, som man får bagefter, hvor man kan bevise, at man har formået ikke blot at gennemføre det kursus – som det oftest er i længden – men at man også er bestået.

Krancertifikat

Nogle gange kan det være med en karakter, mens det andre gange er med bedømmelsen: bestået/ikke bestået.

I sidste tilfælde må man så prøve igen.

Et krancertifikat kan se forskelligt ud fra år til år og sted til sted

Man kan tage et krancertifikat hos https://www.eucsyd.dk/amu-efteruddannelse/kursusoversigt/transport/ , og så får man sit certifikat på en bestemt måde.

Nogle steder vælger man en fysisk løsning med et papir, som man kan vise frem, og det kan man så skanne ind i ens computer og sende rundt til dem, man skal vise for, at man kan håndtere sådan en kran.

Andre steder er det måske mere et digitalt bevis, mens man måske endda kan være så heldig, at man får stukket et mindre kørekort i hånden, der viser, at man kan betjene en bestemt type kran eller måske ligefrem flere.

Dog er det vigtigt, at man passer på det certifikat og ikke smider det væk.

Flere Nyheder