Har du hørt ungkarleudtalelser om, at boxershorts kan holde sig rigtig længe, hvis man bare husker at folde dem mange gange nok?

Angiveligt kan man have dem på:

– Almindeligt.
– Vende dem rundt.
– Vende dem på vrangen.
– Så vende dem rundt atter en gang.

Dette skal helst ses som en joke, da det virkerlig ikke er godt eller hygiejnisk at gøre den slags.

Et andet råd lyder, at man sparer på vandet ved ikke at smide så meget tøj til vask konstant, og selvom man kan mene, at det da er den pointen, så leger du også kispus med dit helbred.

Hvis du har boxershorts på bag nogle mere eller mindre hermetisk lukkede bukser, som de fleste mennesker har, så opstår der ikke bare lugtgener, der ikke er behagelige at indånde, men man kan også opleve, at det bliver usundt for ens skridt.

Man gemmer jo heller ikke en gammel karklud for længe, hvis den begynder at lugte.

Og det kan ikke undgås, at der drypper lidt tis ned i dem nu og da, desuden kan man også risikere, at der kommer nogle bremsespor i ens underdrenge.

Hvis du stod med lokumspapir med enten tis og/eller fæces på, ville du så gemme det?

Nej vel.

Og du ville da med garanti slet ikke stikke det ned til dit skridt og gemme det der, presset ind mod dine ædlere dele, der skal bruges til forplatning og fornøjelse.

Vi håber, at du kan se pointen i vores lille sammenligning her.

Derfor lyder de KORREKTE råd, at man skifter underbukser mindst en gang om dagen, hvis der ikke sker noget udover det sædvanlige, eller man sveder mere end normalt.

Selvom dune boxershorts ikke er gået i stykker, så skal disse også smides ud efter en rum tid, da der aflejer sig beskidte sager i dem med tiden, som ikke kan ses med det blotte øje.

Dette er ikke forbrugersamfund: det er ren fornuft.

Og du kan købe helt nye og flotte lige her: https://www.love-lingeri.dk/maend/boxershorts