Find din nye tandlæge i Gladsaxe

13 september 2021 Astrid Pedersen

Er du netop flyttet til området omkring Herlev, Gladsaxe eller Søborg? Så har du sikkert allerede fået tilkendt en praktiserende læge gennem den offentlige sygesikring. Men du skal selv ud og finde en ny fast tandlæge.

Gå trygt til tandlæge i Gladsaxe

Uanset om du skal have foretaget et rutinemæssigt tand eftersyn, eller om du har brug for en mere omfattende behandling af dine tænder eller af dit tandkød, kan TandlægeTeamet i Søborg hjælpe dig.

TandlægeTeamet er en moderne tandlægeklinik af nyere dato som er udrustet med state of the art tandlæge udstyr og befolket af dygtige, veluddannede personaler. Hos TandlægeTeamet bliver du budt velkommen af tandlæger, tandplejere og klinik assistenter som står parat til at hjælpe dig med dine tand problemer.

TandlægeTeamet har hovedvægten på det forebyggende arbejde. Du vil altid kunne få den mest kvalificerede rådgivning omkring mundhygiejne og din daglige tandpleje hos TandlægeTeamet. På den måde kan du selv gøre en stor indsats for at forebygge tandsygdomme og andre lidelser i tænder og mundhule gennem hverdags rutiner. Og du kan selvfølgelig også få hjælp når skaden er sket.

Få hjælp til behandling af tand problemer hos TandlægeTeamet

TandlægeTeamet kan nemlig også sagtens være behjælpelig med behandlinger så som tandfyldninger, montering af tandkrone eller isættelse af implantater. Den dygtige tandlæge vil altid kunne foretage en nøjagtig vurdering af hvornår tanden blot skal lappes, og hvornår det eventuelt er nødvendigt med en kunstig tandkrone – og om denne skal monteres på et tandimplantat.

Der ud over hjælper TandlægeTeamet gerne med at få dine tænder til at stråle på ny hvis de er blevet misfarvede. Og TandlægeTeamet kan også give en hånd hvis du ønsker at få rettet de skæve bisser med en tandbøjle.

Du kan læse mere om TandlægeTeamet, og bestille en tid til dit første besøg i klinikken, på https://www.xn--tandlgeteam-e9a.dk/ 

Flere Nyheder