Den gamle købstad Næstved vinder i disse år større og større popularitet hos især børnefamilier. Hyggelige Næstved med den centrale beliggenhed mellem Sjælland og sydhavsøerne er da også en oplagt hjemstavn for den travle familie med børn i den skolesøgende alder som ønsker en billig bolig med mulighed for egen have og fri adgang til den smukke natur.

Næstved er en stationsby som udgør et trafik knudepunkt mellem Nykøbing Falster og København, og du kan således køre med tog direkte ind til den store by i løbet af kort tid. Dette gør Næstved til et eftertragtet mål for især pendlere som gerne vil have fred og ro efter fyraften men samtidig ikke vil være for langt væk fra jobbet.

I Næstved kan hele familien få de bedste muligheder. Nogle af Midt og Sydsjællands bedste skoler, vuggestuer og børnehaver ligger i Næstved og omegn, og hele regionen bugner af spændende fritids tilbud inden for såvel kultur som sport. Og så får du rigtig meget bolig for pengene i den sydligt beliggende by.

Find den rette maler i Næstved når boligen skal renoveres

Har du og familien således besluttet jer for at bosætte jer i Næstved, og har I allerede købt et hus i Næstved eller oplandet hertil, går I sikkert og glæder jer til at flytte ind.

Det er klart at man gerne vil i gang med hverdagen igen efter en måske månedlang bolig jagt. Men her bør I slå bremserne i og vente lidt. Det er nemlig en god idé at lade boligen sætte i stand inden I flytter ind. En just fraflyttet bolig skal som minimum have frisket malingen på væggene op – og til dette formål kan I med fordel alliere jer med en dygtig lokal maler.

Du kan få hjælp maling af vægge, lofter og indvendigt træværk hos Malerkanonen – læs mere på malerkanonen.dk