Hvis du er den lykkelige og glade ejer af en murstensvilla eller har du planer om at sælge den bør du overveje at få ordnet din villas facade. Et ny pudset hus fremstår pænere og vil alt andet lige være nemmere at sælge en et hus, hvor man selv skal til at få en murer til at komme og mure facaderne op. Du kan bestille facadearbejde i Helsinge, hvis du bor i området.

Inden dit hus facader bliver muret op, er det en god ide at få facaden sandblæst. En sandblæsning sikre at gammel snavs, pus, alger og kalk bliver fjernet og det bliver nemmere at pudse facaden op og det endelige resultat bliver langt pænere og vil desuden holde længere. Det er dog vigtigt at muren får tid til at tørre inden den mures op, så du ikke risikere at der kommer fugt.

At finde den helt rigtige murer

At finde den rigtige håndværker herunder en murer, kan være noget af en opgave. Derfor er det en god ide at sætte tid af til at finde den helt rigtige. Det kan ikke alene spare dig for meget frustration, tid og måske endda også penge på den lange bane.

Start med at kontakte mindst 3 forskellige murer og bed dem om at komme med et tilbud på hvad det vil koste at få lavet din facade. Det er her vigtigt at understrege at billigt ikke nødvendigvis er det bedste, men det vil give dig et overblik over prisniveauet og du undgår også at du har kontaktet den dyreste ved et uheld.

Bed også om referencer eller undersøg hvad tidligere kunder har af erfaringer med mureren. Det kunne f.eks. være på Trustpilot. Du skal ikke læse de bedste og dårligste anmeldelser, men se om der er ting der går igen hos flere.