Søger du et hjem til din hest, hvor den er opstaldet i god behold? Måske er du ved at flytte til Christiansfeld eller Haderslev og mangler et sted til din hest, eller du overvejer at begynde at ride. Hvis du allerede er rytter, kan du få kvalificeret undervisning hos Team Møllen.

Hvad kan Team Møllen? 

Team Møllen består af exam. berider Jørgen Christensen og hans ansatte. De holder til på det store ridecenter Møllen, hvor de har alt, hvad du kan forvente dig af et moderne ridecenter. Ridecentret er placeret mellem Christiansfeld og Haderslev. Kør endelig forbi til et besøg, du er altid velkommen til at se faciliteterne og hilse på teamet.

Jørgen Christensen og hans ansatte uddanner salgshestene. Ridecentret har konstant et stort antal salgsheste, og du kan finde heste på forskellige uddannelsesniveauer. På http://team-moellen.dk/ kan du søge på heste til salg og vælge pris, type, niveau i spring, dressur osv. 

Team Møllen er et familieforetagende på den måde, at Jørgen Christensens hustru Lotte Berg Christensen og deres datter Nana Berg Christensen starter mange af salgshestene til stævner.

Uddannelse og glade heste

På ridecenteret Møllen uddanner de et stort antal ryttere og heste, og du og din hest kan blive en af dem. De tilrider og uddanner mange heste i dressur og springning samt en del til Grand Prix-dressur og gør ligeledes heste klar til kåringer og championater.

Hos Team Møllen går de naturligvis op i hestenes velbefindende. De tager hensyn til den enkelte hests behov, og kunder kan også se, at hestene er sunde og glade. 

Ligeledes er det vigtigt, at rytterne er godt uddannet. Ridecenter Møllen udvikler rytternes ridefærdigheder, og du kan få hjælp hos dem, om du er nybegynder eller konkurrencedeltager på højt plan. Det er ikke kun danske ryttere, men også ryttere fra udlandet kommer for at modtage den kvalificerede undervisning.