Hvis du først lige er begyndt at lave din egen hjemmeside, har du sikkert hørt om det der seo. Det er noget, man skal have. Så langt er de fleste, der roder med hjemmesider med. Men hvordan kan du få det? Seo er som sådan ikke noget, du har eller kan få. Det er noget, som du bliver ved med at arbejde på. En definition af seo kunne være, at det er de tiltag, du gør, for at en søgemaskine nemmest muligt kan finde din side, finde ud af, hvad den handler om og vise den for en, der er interesseret. 

Men det skifter hele tiden, hvilke krav søgemaskinerne stiller til din hjemmeside – og nogle af kravene får du ikke engang at vide. Din side kommer derfor aldrig til at være færdig. Du skal løbende arbejde med seo for at sikre dig, at den er god. 

Det er ikke bare som virksomhed, at det er en god ide, at du arbejder med seo. Det er faktisk også smart som privatperson. Hvis du leder efter et arbejde, er det for eksempel rart for dig, at det er det nogle gode ting, der dukker op om dig, når din måske kommende arbejdsgiver søger på nettet for at lære mere om dig.