Afhold dit livs fest på et smukt sjællandsk gods

01 september 2021 Astrid Pedersen

Drømmer du om at fejre dit bryllup i herskabelige og romantiske omgivelser, eller leder du efter de perfekte rammer for firmaets årlige sommerfest? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Sonnerupgaard Gods – en ægte herregård i de smukkeste omgivelser

Du kan nemlig med stor fordel vælge at henlægge dine festlige aktiviteter til Sonnerupgaard Gods. I hvert fald hvis begivenheden skal finde sted på Sjælland.

Sonnerupgaard Gods er beliggende i de naturskønne omgivelser omkring Fjordlandet, Sagnlandet Lejre og Skjoldungernes Land. Området til hører de danske nationalparker og består af den smukkeste uberørte natur.

Selve Sonnerupgaard Gods består af historiske bygninger som er nænsomt restaureret med repekt for alle de smukke og særlige detaljer. Når du afholder dit arrangement på Sonnerupgaard Gods er du garanteret en fantastisk helstøbt oplevelse for dig og dine gæster.

Sonnerupgaard Gods stiller op til flere flotte og ganske nyistandsatte lokaler til rådighed – lokaler som egner sig til såvel fest som foredrag. Lokalerne findes i flere størrelser og kan indrettes efter dine ønsker. Og Sonnerupgaard Gods giver selvfølgelig gerne en hånd med oppyntning til den store begivenhed.

Det smukkeste bryllup på Sonnerupgaard Gods

Sonnerupgaard Gods er den ideelle venue for et bryllup. Ud over de skønne omgivelser finder du på Sonnerupgaard Gods flotte lokaler med højt til loftet som egner sig perfekt til afholdelse af den betydningsfulde begivenhed. Og bryllupsnatten kan tilbringes på et af de helt utroligt romantiske suiter som er istandsat til at ligne de oprindelige grevskabelige værelser.

Firmafest og team building hos Sonnerupgaard Gods

Skal firmafesten være noget helt særligt, og eventuelt ledsaget af et seminar eller diverse team building aktiviteter, kan Sonnerupgaard Gods også hjælpe. Foruden de spændende kursus og konferencelokaler finder du masser af sjove og opbyggelige aktiviteter som for eksempel bueskydning, øksekast eller gådespil.

Læs mere om Sonnerupgaard Gods på sonnerupgaard.dk

Flere Nyheder